Vitamines per al teu negoci

Blog sobre creativitat, web i màrqueting digital

Contractar empresa disseny web

29

nov

La lluita contra el càncer infantil: el nostre projecte amb millor retorn

categoria: Analítica web - 1

 

El compromís i la vinculació amb el client són dues de les premisses que regeixen els nostres treballs. És el que ens impulsa a aportar aquest "alguna cosa més" que es tradueix en solucions de valor més enllà del lliurament d'un simple projecte. En aquesta línia, destaca especialment la nostra recent contribució a la campanya "Posa't en el seu cap", una iniciativa per recaptar fons per a la construcció d'un nou hospital dedicat a combatre el càncer infantil.

 

"La nostra col·laboració solidària i totalment desinteressada ens ha portat a la creació d'una plataforma en línia per augmentar el nombre d'aportacions"

 

La nostra col·laboració, solidària i totalment desinteressada, ens ha portat a la creació d'una plataforma en línia per augmentar el nombre d'aportacions a favor de la seva causa. Per a nosaltres, en canvi, ha suposat un ROI molt més gran. Perquè gràcies a la nostra implicació en aquesta iniciativa, farem que molts nens i nenes tinguin un futur més esperançador. Gràcies a la nostra contribució aconseguirem que moltes famílies comptin amb un major suport. I això és impagable.

 

"Col·laborar amb" Posa't en el seu cap "ha significat compartir uns valors que

ens han fet sentir més motivats que mai. "

Àxel Ro dríguez (Direc tor de Creacom)  

 

Què és "Posa't en el seu cap"?

 

"Posa't en el seu cap" és una campanya impulsada per la Policia Municipal de Terrassa, al costat d'altres entitats i empreses, per tal de recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil. Per a això utilitza un dels símptomes més visibles del tractament d'aquesta malaltia: la pèrdua de cabell. Així, els membres del cos de Policia Municipal de Terrassa organitzen esdeveniments en què es convida als assistents a rapar-se el cap en solidaritat amb els nens i nenes afectats.

 

posa't en el seu cap

 

L'èxit d'aquestes accions va dur els seus responsables a plantejar-se la creació del seu propi calendari solidari. S'hi inclouen fotografies de membres del cos de Policia Municipal de Terrassa rapats al zero al costat dels nens que els van tallar els cabells. Preses en llocs emblemàtics de la ciutat de Terrassa, es tracta d'una sèrie d'imatges que transmeten una tendresa i simpatia molt especial.

 

Amb la venda d'aquest calendari, es pretén recaptar fons per donar suport al projecte #Paralosvalientes, una iniciativa solidària que promou la construcció d'un nou centre dedicat a la investigació i el tractament del càncer infantil, liderada pel Hospital Sant Joan de Déu i impulsada per la Fundació Leo Messi , la Fundació FC Barcelona i el IESE .

 

Vols saber més?

 

Descobreix vídeo de la presentació del calendari als cinemes CINESA de Terrassa.

 


  

En Creacom teníem molt a aportar: tota la nostra experiència

 

Quan vam conèixer el projecte de "Posa't en el seu cap", no dubtem a oferir la nostra col·laboració per posar tots els nostres coneixements a la seva disposició de forma desinteressada. Amb una idea molt clara: utilitzar el canal en línia per comercialitzar el calendari.

La idea va quallar des del primer moment. A través d'una botiga virtual, molta més gent podria fer la seva contribució des de qualsevol punt del país de manera còmoda i àgil. I en Creacom comptàvem amb l'experiència necessària per a la seva òptima implantació.

"El fet de tenir a l'equip de Creacom com a partner de la nostra campanya,

ha estat imprescindible per fer arribar la solidaritat a tots els racons de la geografia. "

Toni Villar Moratalla (Equip de producció de "Posa't en el seu cap")

Un website amb comerç electrònic, creat amb el cor

Ens vam posar mans a l'obra per desenvolupar www.ponteensucabeza.org , un website que permet conèixer l'associació i el seu propòsit, comprar el calendari per només 5 €, realitzar una donació directa o posar-nos en contacte per crear un calendari personalitzat per a empreses o entitats .

"Estem convençuts que, quan un entorn web ha estat creat cuidant tots els detalls, es multipliquen els bons resultats"

posa't en el seu cap

Una plataforma e-commerce de disseny exclusiu , que integra versió responsive i un àgil sistema de navegació. Amb un acurat treball de continguts, basat en l'estructuració i la redacció dels textos, per presentar el projecte d'una forma atractiva i suggerent que convidi a sumar-se als seus objectius. Un desenvolupament en el qual vam posar tot el nostre cor i del que ens sentim molt orgullosos.

Perquè estem convençuts que, quan un entorn web ha estat creat cuidant tots els detalls , es multipliquen els bons resultats. I quan això significa ajudar els nens, nenes i famílies que més ho necessiten, la sensació és extraordinària.

T'agradaria solidaritzar tu també amb "Posa't en el seu cap"? Adquireix ara el teu calendari per només 5 € o fes la teva donació

ACCEDIR AL PROJECTE

T'han agradat aquests articles?

Subscriu-te a la nostra Newsletter setmanal per rebre més contingut com aquest.

Contacta amb nosaltres

(+34) 93 783 28 24
Si no ets client habitual i vols rebre informació contacta a través d'aquest formulari si us plau.
Si ets client i vols contactar amb el nostre departament de suport fes-ho aquí.
Imagen de seguimiento